Vårt oppdrag

Å tilby en unik løsning med faste priser for både kjøpere og selgere av eiendommer i Spania, og å spare alle parter i handelen for tusenvis av euro, samtidig som vi tilbyr en komplett og omfattende meglertjeneste som overgår industristandarder.

Hvis du vil bestille en gratis eiendomsvurdering eller få mer informasjon:

  Den gamle måten

  Med flere tiårs erfaring i bransjen forstår vi ikke bare hva internasjonale selgere og kjøpere av spansk eiendom ser etter, men også hvilke frustrasjoner som er største.

  Vi har sett om og om igjen de to største bekymringene som både kjøpere og selgere nevner.

  Det første problemet er høye meglerkostnader, som er blant de høyeste i Europa. Eiendomsmeglere i Storbritannia, for eksempel, har generelt et gebyr på mindre enn 1% av kjøpsprisen, i motsetning til industristandarden på 5%+ på de spanske Costas.

  Det andre problemet er manglende transparens, som uunngåelig er forbundet med et marked hvor gebyrer er skjult for kjøpere.

  5 Real Estates måte

  Vår unike modell er den perfekte hybridløsningen som består av en lokal fullservice-eiendomsmeglertjeneste sammen med de lave prisene som man forventer av en nettbasert eiendomsmegler.

  Fordelen med hybridløsningen vår er klar:

  Vi tilbyr minst de samme (og ofte enda bedre) tjenestene som fullservice-eiendomsmeglere fordi vi har førstehåndskunnskap om alle eiendommene våre og ikke bare prøver å selge dem gjennom handelspartnere som aldri har sett dem selv.

  Men den største fordelen fremfor denne modellen er jo de mindre prisene; vi sparer minst 4 000 euro mer enn vanlige eiendomsmeglere, og i mange tilfeller mye mer enn dette – til og med opptil 10 000 euro og oppover.

  Sammenlignet med nettbaserte meglere har vår modell også klare fordeler. De fleste nettbaserte eiendomsmeglere krever etableringsgebyrer. Prisene deres er dessuten generelt høyere enn våre, men selv når de ikke er det, tar de pengene sine allerede ved oppføring av eiendommen. Man må da spørre seg, hva er motivasjonen for å selge eiendommen dersom det ikke kommer noen økonomiske fordeler?

  Disse selskapene pleier å være oppføringsmaskiner i stedet for maskiner designet for å faktisk selge hus.

  Vi har derfor en modell som passer perfekt til både selgere og kjøpere, en modell som følger med moderne teknologis utvikling og tilbyr både verdi og service til våre kunder.

  Transparente priser

  Vår unike løsning med faste priser betyr at både kjøpere og selgere sparer penger!

  Vi er glade for at du har valgt 5 Real Estates tjenester. Enten du skal kjøpe eller selge en eiendom, kan du være sikker på at du er i trygge hender hos oss. Vi har flere tiårs erfaring i det spanske eiendomsmarkedet, noe som har gjort oss i stand til å forstå hva kjøpere og selgere ser etter.

  Vi arbeider imidlertid på en helt annen måte enn vanlige eiendomsmeglere. Vi sørger for full transparens gjennom hele prosessen, og vi vil gjerne benytte anledningen til å forklare vår prisstruktur og hvordan modellen vår er direkte til fordel for både internasjonale kjøpere og selgere av spansk eiendom.

  Transparente priser

  For å se våre transparente priser, klikk på «last ned" nedenfor.

  Depositum

  Hvis og når en selger godtar tilbudet ditt på en eiendom, må du reservere den ved hjelp av et depositum. Det første depositumet som må foretas for å reservere eiendommen, er 5 000 euro pluss vår meglerkostnad på 999 euro + IVA. 30 dager etter at reservasjonsgebyret er mottatt, må du betale ytterligere 10% av avtalt kjøpspris.

  Høye standarder

  Vi vil gjerne understreke at selv om prisene våre er lave, er standardene våre høye! Vi driver en komplett eiendomsmeglertjeneste som overgår industristandarder.

  Så spør deg selv – hvorfor skal jeg bruke en vanlig eiendomsmegler når jeg kan bruke 5 Real Estate?

  I gjennomsnitt sparer vi kundene våre for mer enn 8 000 euro i sammenligning med vanlige meglerkostnader

  Hva kundene våre sier om oss

  Ta kontakt