Property Cloud SL B42692517 driver nettstedet 5Real-Estate.com, som tilbyr eiendomsmeglertjenester.
Denne siden er ment å informere besøkende på nettstedet om vår praksis for innsamling, bruk og deling av personopplysninger dersom noen bestemmer seg for å bruke Tjenesten vår.
Hvis du bruker Tjenesten vår, samtykker du i at vi samler inn og bruker informasjon i forhold til denne policyen. Personopplysningene vi samler inn brukes til å tilby og forbedre Tjenesten. Vi bruker ikke eller deler informasjonen din med noen unntatt som beskrevet i denne personvernerklæringen.
Begrepene som brukes i denne personvernerklæringen har samme betydning som i våre vilkår og betingelser, som er tilgjengelig på 5real-estate.com, med mindre annet er definert i denne personvernerklæringen.
Innsamling og bruk av personopplysninger
For å kunne gi deg en bedre opplevelse når du bruker Tjenesten vår, kan vi kreve at du gir oss visse personlig identifiserbare opplysninger, inkludert men ikke begrenset til ditt navn, telefonnummer og postadresse. Opplysningene vi samler inn blir brukt til å kontakte eller identifisere deg.
Loggdata
Vi vil informere deg om at vi samler inn informasjon som nettleseren din sender til oss som heter loggdata, når du bruker Tjenesten vår,. Disse loggdataene kan inkludere informasjon som datamaskinens Internett-protokoll ("IP")-adresse, nettleserversjon, sider som du besøker i Tjenesten vår, tidspunkt og dato for besøket, hvor mye tid du bruker på disse sidene og annen statistikk.
Informasjonskapsler (Cookies)
Informasjonskapsler (også kjent som cookies) er filer med små mengder data som ofte brukes som en anonym unik identifikator. De sendes til nettleseren din fra nettstedet du besøker og lagres på datamaskinens harddisk.
Nettstedet vårt bruker disse informasjonskapslene for å samle inn informasjon og forbedre tjenesten vår. Du har muligheten til å enten godta eller nekte disse informasjonskapslene, og vite når en informasjonskapsel sendes til datamaskinen din. Hvis du velger å nekte våre informasjonskapsler, kan det hende du ikke kan bruke enkelte deler av Tjenesten vår.
Tjenesteleverandører
Vi kan ansette tredjepartsselskaper og enkeltpersoner av følgende årsaker:

For å hjelpe oss med å tilby Tjenesten vår;

For å yte Tjenesten på våre vegne;

For å utføre Tjenesterelaterte servicer; eller

For å hjelpe oss med å analysere hvordan Tjenesten vår brukes.

Vi vil informere våre tjenestebrukere om at disse tredjepartene har tilgang til dine opplysninger. De har tilgang for å kunne utføre oppgavene som vi tildeler dem på våre vegne. De er imidlertid forpliktet til ikke å dele opplysningene eller bruke dem til andre formål.
Sikkerhet
Vi verdsetter din tillit til å gi oss dine personopplysninger, og derfor streber vi etter å bruke kommersielt akseptable metoder for å beskytte dem. Men husk at ingen dataoverføringsmetoder på internett eller elektronisk lagring er 100% sikker og pålitelig, og vi kan ikke garantere absolutt sikkerhet.
Lenker til andre nettsteder
Tjenesten vår kan inneholde lenker til andre nettsteder. Hvis du klikker på en tredjepartslink, blir du dirigert til det nettstedet. Merk at disse eksterne sidene ikke drives av oss. Derfor anbefaler vi deg på det sterkeste å lese personvernerklæringene på disse nettstedene. Vi har ingen kontroll over og påtar oss intet ansvar for innholdet, personvernerklæringene eller praksisen til noen tredjepartsnettsteder eller -tjenester.
Barns personvern
Tjenestene våre henvender seg ikke til mennesker under 13 år. Vi samler ikke bevisst inn personlig identifiserbare opplysninger fra barn under 13 år. I tilfelle vi oppdager at et barn under 13 år har gitt oss personopplysninger, sletter vi dem umiddelbart fra våre servere. Hvis du som forelder eller foresatt er oppmerksom på at barnet ditt har gitt oss personopplysninger, vennligst kontakt oss slik at vi kan treffe de nødvendige tiltakene til å slette dem.
Endringer i denne personvernerklæringen
Vi kan oppdatere vår personvernerklæring fra tid til annen. Derfor anbefaler vi deg å gå gjennom denne siden med jevne mellomrom for å sjekke eventuelle endringer. Vi vil varsle deg om eventuelle endringer ved å legge ut den oppdaterte personvernerklæringen på denne siden. Disse endringene trer i kraft umiddelbart etter at de er lagt ut på denne siden.
Kontakt oss
Hvis du har spørsmål om eller forslag til vår personvernerklæring, ikke nøl med å kontakte oss.