Funnet 17 Eiendommer

Lomas de Cabo Roig

€ 129 500

En fantastisk 2-sengs bungalow med solarium med en ypperlig beliggenhet i Lomas De Cabo Roig som er lett tilgjengelig for alle fasiliteter. Alternativ for leie for å kjøpe er også tilgjengelig.

En fantastisk 2-sengs bungalow med solarium i Lomas De Cabo Roig med et felles basseng! Denne eiendommen ligger i et fantastisk område i nærheten av restauranter, butikker og barer! Leie for å kjøpe er også tilgjengelig.
Ref: P3811
Se eiendom

Torrevieja

€ 72 000

En fantastisk leilighet i 2. etasje i Torrevieja med mulighet for leie til kjøp!

Denne leiligheten har en ideell beliggenhet innen gangavstand fra alle viktige fasiliteter i Torrevieja, har et nydelig felles svømmebasseng på taket med fantastisk utsikt og har blitt priset for å selge. Pass på å ikke gå glipp av det!
Ref: P3791
Se eiendom

Villamartin

€ 305 000

Et fantastisk 5-sengs moderne firemannshus med en ypperlig beliggenhet i Los Dolses som er lett tilgjengelig for alle fasiliteter.

Et fantastisk 5-roms firemannshus i Los Dolses med et felles basseng! Denne eiendommen ligger i et fantastisk område nær Villamartin golfbane, Plaza, Los Dolses kommersielle senter samt La Zenia Boulevard.
Ref: P3720
Se eiendom

Condado de Alhama

€ 79 950

Penthouseleilighet med 2 soverom og 1 bad med privat solarium.

Godt presentert 2-roms 1-bad toppleilighet med privat solarium med utsikt over fellesbassenget og med fantastisk utsikt over det omkringliggende landskapet og fjellene.
Ref: P2559
Se eiendom

Condado de Alhama

€ 88 999

Godt presentert leilighet i første etasje med 2 soverom og 1 bad med utsikt over fellesbassenget på Condado de Alhama

Godt presentert sørvendt leilighet med 2 soverom og 1 bad, med utsikt over felles svømmebasseng og nær fasiliteter, på det ettertraktede Condado de Alhama Golf Resort.
Ref: P2558
Se eiendom

La Nucia

€ 299 000

Fantastisk 4/5-roms villa med turistlisens i La Nucia

Sjelden mulighet til å kjøpe en etablert lisensiert fritidsbolig med separate eiere i underetasjen. Spredt over en enorm 325m2 tilbyr denne eiendommen eksepsjonelt potensial som en stor familiebolig eller for å fortsette med en god jevn inntekt fra å leie de øverste 3 etasjene som en familiestørrelse.
Ref: P2275
Se eiendom

Villamartin

€ 595 000

En imponerende 6-sengs villa med den mest spektakulære utsikten over til landsbygda i Villamartin

Ligger i en forhøyet posisjon i Villamartin, tilbyr denne imponerende frittliggende villaen uovertruffen utsikt til landsbygda og har blitt reformert til å inkludere et fantastisk basseng og terrasseområde, 6 soverom, 5 bad og rikelig med lagringsplasser.
Ref: P2229
Se eiendom

Altea

€ 115 000

Ypperlig reformert 2-roms leilighet i Altea med turistlisens

Flott ombygget 2-roms leilighet i Altea med turistlisens. Denne fantastiske leiligheten er som ny hele veien. Nylig pusset opp av den nåværende eieren og veldig populær blant nylige Air BnB-gjester. En flott investering eller et hjem med alle bekvemmeligheter rett utenfor dø…
Ref: P2121
Se eiendom

Los Alcazares

€ 115 000

3 soverom, 2 bad leilighet i første etasje i Los Narejos nær Los Alcazares

3 soverom, 2 bad leilighet i første etasje i Los Narejos nær Los Alcazares. Nær fasiliteter. Selges fullt møblert. Det er en privat parkeringsplass i det underjordiske garasjeområdet samt en stor sikker lagringsenhet også i kjellerområdet til dette leilighetskomplekset.
Ref: P1918
Se eiendom

Ta kontakt